Werken bij BOOM

Bij BOOM Communicatie vinden we een hoogwaardige dienstverlening vanzelfsprekend. Om dat waar te maken, leggen we nadruk op een goede sfeer, een open cultuur en volop kennisuitwisseling. Ambitie kan voor ons bestaan zonder ellebogenwerk; wij willen vooral sámen resultaat leveren. Om met z'n allen steeds beter te worden én om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Want BOOM Communicatie staat voor effectieve communicatie met een bewezen hoge klanttevredenheid. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland werken wij daar dagelijks aan.

.
We zijn een nuchter, daadkrachtig bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie in te vullen. Onze klanten lopen uiteen, waardoor je een grote diversiteit aan opdrachten hebt. Dit is niet alleen belangrijk voor de afwisseling, maar het is ook erg leerzaam. Jouw ontwikkeling en kennis zijn belangrijk voor ons. Om dit te stimuleren zijn er periodieke kennissessies en bieden we diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Naast hard werken, houden we ook van ‘hard’ genieten. Dat zie je terug in onze gezellige borrels en personeelsuitjes!

 • Stagiair communicatie

  Breda. Fulltime.
  Het communicatievak is ontzettend breed. Van het schrijven van communicatieplannen tot het uitdenken van campagnes. En van het doen van communicatieonderzoek tot het ontwikkelen van content voor zowel online als offline uitingen. Wil jij je opgedane kennis in de praktijk brengen, veel leren in een korte tijd en klanten écht verder brengen? Heb je een brede interesse in het communicatievak en wil jij graag ervaring opdoen bij een communicatiebureau? BOOM Communicatie biedt het hele jaar stageplaatsen voor communicatiestudenten.

  Onze verwachtingen

  Van onze stagiaires vragen wij een proactieve houding en veel enthousiasme. Jij denkt graag mee bij projecten en draagt creatieve ideeën en slimme oplossingen aan. Je bent nieuwsgierig en hebt de ambitie je te ontwikkelen tot een communicatieprofessional met analytische kwaliteiten. Daarnaast sta je altijd open voor nieuwe kennis en ben je een harde werker. Want als team zetten wij met z’n allen de schouders eronder! 

  Wat wij bieden

  BOOM Communicatie is een nuchter bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen stage in te vullen. Onze klanten bevinden zich vooral binnen drie heel verschillende sectoren (business-to-business, overheid en onderwijs),  waardoor je een grote diversiteit aan opdrachten hebt. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar ook nog eens erg leerzaam. Kennis opdoen en blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Naast hard werken, houden we ook van ‘hard’ genieten. Dat zie je onder andere terug in onze gezellige borrels en uitstapjes!

  Over BOOM Communicatie

  Ons bureau staat voor effectieve communicatie. We kiezen voor oplossingen die het meest bijdragen aan het gewenste resultaat. Online en offline. Strategisch en uitvoerend. Dat doen we met een betrokken team aan professionals. In een open en eerlijke werkcultuur. Met het belang van de klant altijd voor ogen.

  Solliciteren
  Volg jij een opleiding communicatie en kijk je uit naar een stage die jou verder brengt? Mail je sollicitatiebrief en cv dan naar stages@boomcommunicatie.nl.

  N.B. Je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Stagiair creatie

  Breda. Fulltime.
  Heb jij oog voor detail? Ben je creatief, leergierig en wil je jouw opgedane kennis in de praktijk brengen bij een communicatiebureau? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe creatie-stagiair. Bij BOOM Communicatie bieden we het hele jaar stageplaatsen aan voor studenten grafische vormgeving.

  Onze verwachtingen

  Van onze stagiaires vragen wij een proactieve houding en veel enthousiasme. Jij denkt graag mee bij projecten, draagt creatieve ideeën aan en zet deze om in visuele uitwerkingen. Je bent nieuwsgierig en maakt doordachte strategieën en rake communicatieconcepten tastbaar. Daarnaast sta je altijd open voor nieuwe kennis en ben je een harde werker. Want als team zetten wij met z’n allen de schouders eronder!

  Wat wij bieden

  BOOM Communicatie is een nuchter bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Samen met enthousiaste collega’s werk je aan het ontwerpen en vormgeven van online en offline communicatiemiddelen voor aansprekende opdrachtgevers. Die klanten lopen sterk uiteen, waardoor je aan heel verschillende interessante opdrachten werkt, die jou waardevolle praktijkervaring opleveren. Kennis opdoen en blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Naast hard werken, houden we ook van ‘hard’ genieten. Dat zie je onder andere terug in onze gezellige borrels en uitstapjes!

  Over BOOM Communicatie

  Ons bureau staat voor effectieve communicatie. We kiezen voor oplossingen die het meest bijdragen aan het gewenste resultaat. Online en offline. Strategisch en uitvoerend. Creatief in tekst en beeld als dat gewenst is, maar altijd passend bij de identiteit van de klant en afgestemd op de doelgroep. Dat doen we met een betrokken team aan professionals. In een open en eerlijke werkcultuur. Met het belang van de klant altijd voor ogen.

  Solliciteren

  Volg jij een opleiding grafische vormgeving en kijk je uit naar een stage die jou verder brengt? Mail je sollicitatiebrief en cv dan naar stages@boomcommunicatie.nl.

  N.B. Je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Open sollicitatie

  Wij zijn altijd geïnteresseerd in de cv’s van ambitieuze professionals.
  Wij zijn altijd geïnteresseerd in de cv’s van ambitieuze professionals; ook als wij geen concrete vacature open hebben staan. Die cv's nemen wij graag op in ons archief, zodat we daaruit kunnen putten op het moment dat er wel een vacature beschikbaar is. Dus ben jij een analytisch communicatiespecialist, projectmanager, UX/UI-ontwerper, visueel vormgever, art director, strateeg of voel je je op een andere manier tot ons aangetrokken? Stuur dan je presentatie en cv per e-mail of post. Je kunt ervan verzekerd zijn dat we je opnemen in ons bestand.

  Solliciteren
  Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en je uitgebreide CV. Je kunt je sollicitatie versturen naar sollicitatie@boomcommunicatie.nl, t.a.v. Luuk Schils.

  N.B. Je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.