.

BOOM Communicatie Eindhoven

Communicatiebureau Eindhoven - Reclamebureau Eindhoven
Postbus 27
5600 AA Eindhoven
T 040 2092209
info@boomcommunicatie.nl

 

Per auto vanaf Rotterdam:

Volg de A16 richting Dordrecht, blijf de A16 aanhouden tot knooppunt Galder en voeg vervolgens in op de A58/E312 richting Tilburg/Eindhoven/Breda-Oost. Na 49.9 km links aanhouden op knooppunt Batadorp richting Eindhoven Centrum/Randweg en voeg in op de N2 Randweg Eindhoven. Na 4.3 km neemt u afslag 30 richting Centrum. U bevindt zich nu op de Tilburgseweg. Blijf bij afrit 30 links aanhouden richting Centrum. Op de rotonde neemt u de tweede afslag richting Centrum. Dan bevindt u zich op de Beukenlaan, houd links aan richting Woensel/Tongelre/Nijmegen/Ring. Bij de derde stoplichten slaat u rechtsaf richting Boschdijk. Deze weg blijft u voor 1.1 km volgen. Bij de derde stoplichten sorteert u voor, voor rechtdoor, er volgt een bocht naar links en vervolgens gaat u gelijk naar rechts.

Per auto vanaf Roosendaal/Bergen op Zoom:

Volg de A58 richting Breda. Voeg bij knooppunt Galder in op de A58/E312 richting Tilburg/Eindhoven/Breda-Oost. Na 49.9 km links aanhouden op knooppunt Batadorp richting Eindhoven Centrum/Randweg en voeg in op de N2 Randweg Eindhoven. Na 4.3 km neemt u afslag 30 richting Centrum. U bevindt zich nu op de Tilburgseweg. Blijf bij afrit 30 links aanhouden richting Centrum. Op de rotonde neemt u de tweede afslag richting Centrum. Dan bevindt u zich op de Beukenlaan, houd links aan richting Woensel/Tongelre/Nijmegen/Ring. Bij de derde stoplichten slaat u rechtsaf richting Boschdijk. Deze weg blijft u voor 1.1 km volgen. Bij de derde stoplichten sorteert u voor, voor rechtdoor, er volgt een bocht naar links en vervolgens gaat u gelijk naar rechts.

Per auto vanaf Antwerpen:

Voeg in op de E34 richting E313/Brussel/Eindhoven. Vervolg uw weg richting Brussel/Eindhoven. Er volgt een flauwe bocht naar rechts naar de E34 richting Eindhoven/Turnhout. Hiermee komt u tevens Nederland binnen. De weg gaat over in de A67. Houd bij knooppunt de Hogt links aan en volg Veldhoven/N2. Neem vervolgens afslag 32 Veldhoven-Zuid. Na de afrit slaat u rechtsaf, en volgt u het bord Gestel. U bevindt zich nu op de Meerveldhovenseweg. Na 1 km vervolgt u de weg naar de Gagelboschbrug/Karel de Grotelaan. Blijf de weg volgen naar de Mecklenburgstraat. Na 350 meter slaat u op de splitsing linksaf de Mauritsstraat in, u kunt het bord ‘stadion' volgen. Vervolg uw weg richting de Vonderweg. U rijdt langs het Philips Stadion, vervolg uw weg op de Elisabethtunnel en rijd door de Elisabethtunnel heen. Bij de eerste stoplichten na de Elisabethtunnel gaat u rechtsaf.

Per auto vanaf Utrecht:

Neem de oprit naar de A12 richting Den Haag/Arnhem en voeg in op de A2. Na 71.1 km neemt u afrit 28 – Best richting Eindhoven/Acht. Op de splitsing na de afrit slaat u rechtsaf, en bij de stoplichten gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Eindhovenseweg-Zuid. Na 2.2 km gaat deze weg over in de Boschdijk. Er volgen drie viaducten kort na elkaar. Rijd deze weg vervolgens uit tot de stoplichten op de kruising met Fellenoord. Hier sorteert u voor, voor rechtdoor, er volgt een bocht naar links en vervolgens gaat u gelijk naar rechts.

Openbaar vervoer in Eindhoven:

Het kantoor van BOOM is ongeveer 5 minuten lopen vanaf het Centraal station. Verlaat het station aan de zijde van het busstation. Ga linksaf en loop richting de Vestdijktunnel. Aan het einde van de tunnel gaat u linksaf. U ziet het kantoor aan uw rechterzijde.

Bezoekadres:
Fellenoord 130 
5611 ZB Eindhoven