BOOM Communicatie Breda

Communicatiebureau Breda - Reclamebureau Breda
Neerloopweg 26
4814 RS Breda
T 076 2068068
info@boomcommunicatie.nl

Per auto vanaf Rotterdam:

Volg de A16 tot aan afslag 16/Breda-West. Neem de afslag en sla bovenaan de afslag rechtsaf met afrit 16 naar Breda-West. Sla bij de verkeerslichten onderaan de weg linksaf. U bent nu op de Ettensebaan. Vervolg de weg en neem bij de zesde verkeerslichten de afslag naar links. U rijdt nu op de Westerparklaan langs Mercedes-Benz garage Ruttchen. Sla vervolgens bij de derde verkeerslichten linksaf en neem de eerstvolgende afslag naar rechts. U rijdt nu op industriepark Heilaar. Neem de tweede afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag naar links. Rijd door tot het einde van de weg. U vindt BOOM Communicatie aan uw linkerzijde op nummer 26.

Per auto vanaf Roosendaal/Bergen op Zoom:

Volg de A58 richting Breda tot aan afslag 16 Breda. Neem de afslag en voeg uit bij de eerstvolgende afslag (afrit 16/Breda-West). Sla bij de verkeerslichten onderaan de weg rechtsaf. U bent nu op de Ettensebaan. Vervolg de weg en neem bij de vijfde verkeerslichten de afslag naar links. U rijdt nu op de Westerparklaan langs Mercedes-Benz garage Ruttchen. Sla vervolgens bij de derde verkeerslichten linksaf en neem de eerstvolgende afslag naar rechts. U rijdt nu op industriepark Heilaar. Neem de tweede afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag naar links. Rijd door tot het einde van de weg. U vindt BOOM Communicatie aan uw linkerzijde op nummer 26.

Per auto vanaf Antwerpen:

Volg de A16 tot aan afslag 15 + 16, Breda/Rijsbergen. Neem de afslag en vervolg de weg. Sla bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Princenhagelaan. Rijd deze hele weg uit tot u bij verkeerslichten tegenover IKEA staat. Sla bij deze verkeerslichten rechtsaf. U bent nu op de Ettensbaan. Vervolg de weg en neem bij de derde verkeerslichten de afslag naar links. U rijdt nu op de Westerparklaan langs Mercedes-Benz garage Ruttchen. Sla vervolgens bij de derde verkeerslichten linksaf en neem de eerstvolgende afslag naar rechts. U rijdt nu op industriepark Heilaar. Neem de tweede afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag naar links. Rijd door tot het einde van de weg. U vindt BOOM Communicatie aan uw linkerzijde op nummer 26.

Per auto vanaf Utrecht of Tilburg/Eindhoven:

Volg de A27 tot aan de afslag Roosendaal/Antwerpen (A58). Neem de afrit naar de A58 en volg deze weg. Houd vervolgens afslag Breda-West aan en verlaat via de rechterafrit de snelweg. U rijdt nu de A16 op bij Knooppunt Galder. Vervolg de weg tot aan afslag 15 + 16, Breda/Rijsbergen. Neem de afslag en vervolg de weg. Sla bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Princenhagelaan. Rijd deze hele weg uit tot u bij verkeerslichten tegenover IKEA staat. Sla bij deze verkeerslichten rechtsaf. U bent nu op de Ettensbaan. Vervolg de weg en neem bij de derde verkeerslichten de afslag naar links. U rijdt nu op de Westerparklaan langs Mercedes-Benz garage Ruttchen. Sla vervolgens bij de derde verkeerslichten linksaf en neem de eerstvolgende afslag naar rechts. U rijdt nu op industriepark Heilaar. Neem de tweede afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag naar links. Rijd door tot het einde van de weg. U vindt BOOM Communicatie aan uw linkerzijde op nummer 26.

Per trein/bus vanaf Breda:

Neem op het Centraal Station stadsbus lijn 1 richting Westerpark. Deze rit duurt ongeveer twintig minuten. Stap uit bij de halte aan de Aurelia en loop een stuk terug. Ga met de bocht mee naar links. U bent nu in de Prachtvlinders. Sla de eerste weg linksaf en volg de weg. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Neem de eerstvolgende afslag naar rechts. U bent nu op industriepark Heilaar. Neem de tweede afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag naar links. Ga door tot het einde van de weg. U vindt BOOM Communicatie aan uw linkerzijde op nummer 26.