U wilt iets met social media? U heeft een nieuw logo nodig? Een responsive website misschien? Het zijn oplossingen voor een communicatiebehoefte, maar vaak raken ze ook meteen vragen die er écht toe doen. Bij BOOM Communicatie geloven we in integrale communicatie, met een doordachte strategie als uitgangspunt.

Dat betekent dat we niet vertrekken vanuit communicatiemiddelen, maar denken vanuit kansen voor uw merk of organisatie en de kanalen die relevant zijn voor uw doelgroepen. Waar anderen kiezen voor de bekende weg, kiezen wij liever voor de meest effectieve. Want de middelen die u inzet, moeten wel iets opleveren.

Door ons goed te verdiepen in uw identiteit en in uw doelgroepen, zijn wij in staat om beleid te maken voor uw middelen en de content die daarvoor nodig is. Belangrijk, want content en design zijn uw ‘touchpoints’ waarmee de doelgroepen in aanraking komen. Het is dus cruciaal dat vorm en inhoud zowel afgestemd zijn op uw eigen identiteit, als op uw doelgroep. Samenhangend, relevant en attractief.  

Onze dienstverlening op het gebied van content en design is breed. Daarbij putten we uit alle specialismen die we in huis hebben om vorm en inhoud te geven aan uw boodschap: copywriting, grafische vormgeving, webdesign, beeldbewerking, animeren… Zo ontwikkelen we middelen voor nagenoeg elk doel en ieder kanaal. Online en offline. Denk aan logo’s, huisstijlen, websites, infographics, brochures, webcontent, social content en motion graphics. Liever niet als op zichzelf staande elementen, maar vanuit een sterke, integrale merkvisie.

Diensten die wij aanbieden op het vlak van design en content zijn onder meer:

  • Redactie en tekst
  • Vormgeving
  • Webdesign
  • Beeld en animatie
  • Content social media
  • Communicatiemiddelen

Meer weten over dit onderwerp?

Bel of mail ons voor meer informatie. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen.