Wij vinden een campagne pas goed, als hij effectief is. Om dat te bereiken, is een doordachte strategie essentieel. Daar starten we dus mee. Onze JEI-aanpak helpt om  slimme en verantwoorde keuzes te maken. Gericht op resultaat, om welk soort campagne het ook gaat: voorlichting, promotie, werving of andere vormen van activatie.

Het begint allemaal bij het inleven in uw organisatie, product of merk. Wat zijn de authentieke kenmerken, de sterktes én de valkuilen. En welke behoeftes en barrières bestaan er bij  doelgroepen? Welke alternatieven hebben die doelgroepen voorhanden en hoe profileert die concurrentie zich? Door de situatie te duiden, kunnen we doelstellingen formuleren die concreet en haalbaar zijn. En passen binnen uw budget.

Effectiviteit wordt vanzelfsprekend ook bepaald door het inzetten van de juiste communicatiekanalen. De tijd van zomaar wat media selecteren, een boodschap de ruimte in slingeren en vervolgens afwachten wat er is bereikt, is voorbij. Een op het doel afgestemde crossmediale mix levert de gewenste ‘return on investment’. Meetbaar te maken in views, clicks, spots, likes, CTR, GRP’s, OTH’s, enzovoorts.

In wat er daadwerkelijk gecommuniceerd wordt, stoppen we gedrevenheid en creativiteit. We leggen de lat hoog. We kiezen nooit voor een campagneconcept dat alleen maar leuk of mooi is. Het moet naadloos passen bij uw organisatie of merk, mét de gewenste uitwerking op uw doelgroep. Daar doen we het voor. Om hier al vooraf zeker van te zijn, testen we campagnes op het beoogde effect en benutten we inzichten uit de neurowetenschap die zich inmiddels bewezen hebben.

Zo is iedere campagne authentiek, relevant en onderscheidend. En vooral effectief.

Diensten die wij aanbieden op het vlak van campagnes zijn onder meer:

  •  Campagnestrategie
  •  Campagneconcept
  •  Media- en middelenstrategie
  •  Creatie en middelen
  •  Campagnemanagement
  •  Optimalisatie en monitoring
  •  Online marketing

Meer weten over dit onderwerp?

Bel of mail ons voor meer informatie. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen.

Meer weten?

Operationeel directeur/ Strategisch adviseur
l.schils@boomcommunicatie.nl