Communicatiebureau Zeeland

BOOM Communicatie is een communicatiebureau in Zeeland, gevestigd in het stadscentrum van Goes. Omdat wij ieder communicatievraagstuk integraal benaderen, komen we tot oplossingen die bovenal effectief zijn. Of het nu gaat om kwalitatief communicatieonderzoek, een (her)positionering, merkontwikkeling, contentontwikkeling of campagnes; onze professionals gaan gestructureerd en doortastend te werk. Dat sorteert effect en leidt tot tevreden klanten, waardoor BOOM als communicatiebureau uit Zeeland behoort tot de nationale top.

Toppositie klanttevredenheid

Wij vinden effectiviteit en een hoogwaardige dienstverlening vanzelfsprekend. Topnoteringen in nationale onderzoeken naar klanttevredenheid leveren daar bewijs voor. In de onafhankelijke onderzoeken van zowel Fonk als Management Team, staat BOOM Communicatie in de top tien van Nederland. Daarmee mag BOOM Communicatie in Goes zich het beste communicatiebureau van Zeeland noemen.

Reclamebureau en communicatiebureau Zeeland

Met een Zeeuwse, nuchtere kijk op de zaak en een sterk analytisch vermogen, leveren we diensten waarmee onze klanten daadwerkelijk resultaat boeken. Wij doen dat vanuit een integrale benadering; de door ons ontwikkelde JEI-aanpak. Daarmee werken wij als communicatiebureau aan uw positie, visie en strategie en kunnen wij die met onze creatieve disciplines als reclamebureau vertalen naar communicatiemiddelen en campagnes.  

BOOM Communicatie in Goes

Communicatiebureau Zeeland – Reclamebureau Zeeland
Keizerstraat 1
4460 AE Goes
T 0113 252052
E info@boomcommunicatie.nl