Communicatiebureau Rotterdam

BOOM Communicatie is een daadkrachtig communicatiebureau in Rotterdam. Omdat wij ieder communicatievraagstuk integraal benaderen, komen we tot oplossingen die bovenal effectief zijn. Of het nu gaat om kwalitatief communicatieonderzoek, een (her)positionering, merkontwikkeling, contentontwikkeling of campagnes; onze professionals gaan gericht en doortastend te werk. Dat sorteert effect en leidt tot tevreden klanten, waardoor BOOM Rotterdam als communicatiebureau behoort tot de nationale top.

Aantoonbare kwaliteit

Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze dienstverlening écht resultaat oplevert voor onze klanten. Onze topposities in de twee nationale onderzoeken naar klanttevredenheid, leveren het bewijs voor de kwaliteit. De onafhankelijke onderzoeken, uitgevoerd door de vakbladen Management Team en Fonk, plaatsen BOOM Communicatie in de top tien. BOOM Rotterdam mag zich daarmee één van de beste communicatiebureaus in Nederland noemen.

Reclamebureau en communicatiebureau Rotterdam

Door een vraagstuk integraal te benaderen, leveren we diensten die daadwerkelijk iets opleveren voor onze klanten. Dat doen we met een nuchtere en analytische blik, vanuit de door ons ontwikkelde JEI-aanpak. Als communicatiebureau werken wij aan uw positie, visie en strategie. Met onze creatieve disciplines weten wij als reclamebureau de vertaalslag te maken naar communicatiemiddelen en campagnes. 

BOOM Communicatie

Communicatiebureau Rotterdam – Reclamebureau Rotterdam
Postbus 8658
3009 AR Rotterdam
T 085 9020858
E info@boomcommunicatie.nl