Communicatiebureau Eindhoven

BOOM Communicatie is een communicatiebureau in Eindhoven dat ieder communicatievraagstuk integraal benadert. Zo komen wij tot oplossingen die afgestemd en effectief zijn. Of het nu gaat om kwalitatief communicatieonderzoek, een (her)positionering, merkontwikkeling, contentontwikkeling of campagnes; onze professionals zoeken oplossingen die het verschil maken. Die doortastend en effectief zijn. En daarin slaagt communicatiebureau BOOM Eindhoven, blijkt uit de hoge cijfers voor klanttevredenheid.

Tevreden klanten

Effectiviteit en een hoogwaardige dienstverlening vinden wij vanzelfsprekend. Topnoteringen in de nationale onderzoeken van de vakbladen Management Team en Fonk, leveren daar bewijs voor. In beide onderzoeken naar klanttevredenheid, staat BOOM Communicatie in de top tien. Daarmee mag BOOM Eindhoven zich één van de beste communicatiebureaus van Nederland noemen.

Reclamebureau en communicatiebureau Eindhoven

Met een nuchtere kijk op de zaak en een sterk analytisch vermogen, leveren we diensten waarmee onze klanten daadwerkelijk resultaat boeken. Wij doen dat vanuit een integrale benadering; de door ons ontwikkelde JEI-aanpak. Daarmee werken wij als communicatiebureau aan uw positie, visie en strategie en kunnen wij die met onze creatieve disciplines als reclamebureau vertalen naar content, middelen en campagnes. 

BOOM Communicatie

Communicatiebureau Eindhoven – Reclamebureau Eindhoven
Postbus 27
5600 AA Eindhoven
T 085 9020858
E info@boomcommunicatie.nl