Communicatiebureau Breda

BOOM Communicatie is een communicatiebureau in Breda dat communicatievraagstukken integraal benadert. Zo komen we tot oplossingen die afgestemd en bovenal effectief zijn. Of het nu gaat om kwalitatief communicatieonderzoek, een (her)positionering, merkontwikkeling, contentontwikkeling of campagnes; onze professionals gaan gestructureerd en doortastend te werk. Een hoge klanttevredenheid toont aan dat de werkwijze van BOOM Breda leidt tot effectieve communicatie en daarmee op waardering kan rekenen.

Aantoonbare kwaliteit

Een hoogwaardige dienstverlening die écht iets oplevert voor onze klanten. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Topposities in de twee nationale onderzoeken naar klanttevredenheid leveren het bewijs voor deze kwaliteit. In deze onafhankelijke onderzoeken van de vakbladen Management Team en Fonk, heeft BOOM Communicatie top 10-noteringen. Daarmee mag BOOM Communicatie in Breda zich één van de beste communicatiebureaus in Nederland noemen.

Reclamebureau en communicatiebureau Breda

Met een nuchtere kijk op de zaak en een sterk analytisch vermogen, leveren we diensten waarmee onze klanten daadwerkelijk resultaat boeken. Wij doen dat vanuit een integrale benadering; de door ons ontwikkelde JEI-aanpak. Daarmee werken wij als communicatiebureau aan uw positie, visie en strategie en kunnen wij die met onze creatieve disciplines als reclamebureau vertalen naar communicatiemiddelen en campagnes. 

BOOM Communicatie

Communicatiebureau Breda – Reclamebureau Breda
Neerloopweg 26
4814 RS Breda
T 085 9020858
E info@boomcommunicatie.nl