Communicatiebureau Antwerpen

BOOM is een ervaren en kwaliteitsgedreven communicatiebureau voor instellingen en bedrijven in Antwerpen. Zo is BOOM Communicatie in Antwerpen onder meer actief voor Stad Antwerpen. Omdat wij ieder communicatievraagstuk integraal benaderen, komen we tot oplossingen die weloverwogen, afgestemd en effectief zijn.

Of het nu gaat om kwalitatief communicatieonderzoek, een (her)positionering, merkontwikkeling, contentontwikkeling of campagnes; onze professionals gaan gericht en doortastend te werk. Dat sorteert effect en leidt tot tevreden klanten. Topnoteringen in de twee nationale onderzoeken naar klanttevredenheid leveren daar bewijs voor. In beide onderzoeken, van de vakbladen Management Team en Fonk, staat BOOM Communicatie in de top tien. Daarmee mag BOOM Communicatie zich rekenen tot één van de beste communicatiebureaus.

Reclamebureau en communicatiebureau voor Antwerpen

Met een nuchtere kijk op de zaak en een sterk analytisch vermogen, leveren we diensten waarmee onze klanten daadwerkelijk resultaat boeken. Wij doen dat vanuit een integrale benadering; onze JEI-aanpak. Daarmee werken wij als communicatiebureau aan uw positie, visie en strategie en kunnen wij die met onze creativiteit als reclamebureau vertalen naar communicatiemiddelen en campagnes. BOOM Communicatie heeft vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Goes en Breda. Vanuit deze vestigingen zijn wij als communicatiebureau actief in Antwerpen.

BOOM Communicatie

T +31 85 9020858
E info@boomcommunicatie.nl